Mamula: Program DS zove se Profit iznad ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamula: Program DS zove se "Profit iznad ljudi"

BEOGRAD - Đorđe Mamula, član GO DSS, uporedio je trenutno stanje u Beogradu sa 2000. godinom, kada je, prema njegovim rečima, DS bila okosnica vlasti koja je DSS oduzela 45 mandata.

"Nakon atentata na Zorana Đinđića 2003. godine, zaveli su vanredno stanje i kršili elementarna ljudska prava, što je potvrdio i Ustavni sud Srbije.

Oni nisu napravili vododelnicu od tog perioda, a sada, nervozno reagujući, pokušavaju da se zubima drže za vlast, što me ne iznenađuje. DS je predstavnik kavijar levice koja posle internacionale prelazi na šampanjac. Njihov program staje u jednu rečenicu koja glasi: "Profit je iznad ljudi" - kaže Mamula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.