Mali da odgovori na optužbe ili podnese ostavku

Izvor: Akter, 26.Okt.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali da odgovori na optužbe ili podnese ostavku

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu Balša Božović zatražio je danas od gradonačelnika Beograda Siniše Malog da hitno odgovori na brojne optužbe koje se u javnosti iznose na njegov račun ili da hitno podnese ostavku

U saopštenju, Božović je podsetio da je prošlo osam dana od kako Siniša Mali, kako navodi, izbegava da gradjanima objasni optužbe na svoj račun.

"Svakodnevno se otvaraju nove afere dok gradonačelnik prethodno nije objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ni one stare. Optužžbe su se odnosile na plagijat doktorata, dvadeset i četiri stana u Bugarskoj, firme na Devičanskim ostrvima kao i poljoprivredno zemljiššte protivzakonito stečeno u  privatizaciji i to u vreme kada je Sinišša Mali  bio jedan od čelnih ljudi u Agenciji za privatizaciju", naveo je Božović.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Božović traži da Siniša Mali odgovori na optužbe

Izvor: RTS, 26.Okt.2015

. Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu Balša Božović zatražio je od gradonačelnika Beograda Siniše Malog da hitno odgovori na brojne optužbe koje se u javnosti iznose na njegov račun ili da hitno podnese ostavku.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.