Mali: Radulović je sramota za Srbiju

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Radulović je sramota za Srbiju

Ministar privrede Saša Radulović sramota je za Srbiju i trebalo je da bude smenjen, a ne da se čeka da podnese ostavku, izjavio je u sredu predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

"Smatram da je bila greška što je postavljen za ministar, jer se pokazalo da je kočničar reformi. On se bavio ličnom promocijom i ličnim kartama, a za privredu nije uradio ništa", rekao je novinarima Mali, koji je bio savetnik za privredu potpredsednika vlade Aleksandra Vučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

On je naveo da se Radulović bavio samo zakonima koji su njega interesovali, kao što je zakon o stečaju, a ne radnicima i privlačenjem investicija.

Optužio je Radulovića da je terao investitore i prezirao radnike.

Mali je naveo da je on zajedno s Vučićem bio na sastanku sa radnicima FAP-a, a da je Radulović tada odbio da razgovara s njima, uz konstataciju da ga to ne interesuje.

"Zar je problem što neki zakon nije usvojen, zato što je Vučić želeo da razgovara s radnicima koje Radulović prezire i postigne socijalni dogovor", upitao je Mali.

On je rekao da je Radulović zajedno s ministrom finansija Lazarom Krstićem doveden da sprovede ekonomske reforme, ali da se za razliku od Krstića nije snašao. "U ključnom periodu za reforme, Radulović je mogao da nešto uradi, a nije uradio ništa", naglasio je Mali.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.