Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2023, 15:28

Mali: Izgradili smo 468 kilometara auto-puteva, a prethodna vlast 42,6 km

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je sadašnja vlast izgradila 468 kilometara auto-puteva, a prethodna 42,6 kilometara. "Ažurno vodi svoj Dnevnik uvreda Dušan Nikezić, potpredsednik ŠP-a. Ima tu svega. Beleži koliko smo kilometara puteva izgradili u prethodnoj deceniji, nazvaćemo je deceniji bez njega, koliko smo uložili u izgradnju Srbije. Pun je tefter, pažljivo vodi evidenciju. Jedino mi je uvek žao nekako kada bilo koji trud propadne. Takav đački kapacitet, pomislio bi čovek, može da se uposli, iskoristi kreativno, za dobrobit građana. Evo da mu malo pripomognem - mi smo uradili 468 kilometara auto-puteva, oni 42,6 km", objavio je Mali na fejsbuku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mali: Izgradili smo 468 kilometara auto-puteva, a prethodna vlast 42,6 km!

Izvor: 24sedam.rs, 27.Dec.2023

Mali kaže da je u vreme prethodne vlasti izgubljeno pola miliona radnih mesta i da su fabrike zatvarane, a investitori bežali iz Srbije

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.