Izvor: B92, 01.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković (nije) otišla iz SRS

Novi Sad -- Radikali demantuju informacije nekih medija da je Maja Gojković napustila Srpsku radikalnu stranku

Novosadski Građanski list, koji se poziva na dobro obaveštene izvore, objavio je da je gradonačelnica Novog Sada definitivno napustila SRS i verovatno će osnovati svoju partiju. Maja Gojković je trenutno van zemlje, a predstavnici radikala to su demantovali.

Zamenik predsednika radikala Tomislav Nikolić negirao je da je Maja Gojković napustila tu stranku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolić je rekao da se danas čuo s Majom Gojković, koja je na službenom putu u Švajcarskoj, i da nije bilo reči o njenom odlasku iz SRS-a.

Pre mesec dana, Nikolić je u intervjuu za NIN potvrdio da je Maja Gojković prekinula kontakte sa SRS-om, ali je naveo da neće biti isključena iz partije.

Te informacije negirao je i generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić. "Očigledno ulazimo u najprljaviji deo kampanje. Sada mi svaki dan demantujemo što će da objavi ovaj ili onaj list", kaže Vučić.

"Sad ovi objavili 'Maja Gojković napustila'. Toma Nikolić razgovara s njom. Kaže 'Šta ti je to, Majo?' 'Bila, potpisala sad peticiju ovu za Voju, evo me u Švajcarskoj, nemam pojma o čemu pričaju'. Gluposti. Ne vredi, džaba vam je", zaključuje Vučić. B92 kontaktirao je Maju Gojković, ali ona nije bila dostupna za komentar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.