Macura: Napadi na porodicu predsednika Srbije su kukavičluk

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 12:08

Macura: Napadi na porodicu predsednika Srbije su kukavičluk

Beograd -- Predsednica udruženja "Mame su zakon" Tatjana Macura poručila je da su napadi na majku predsednika Srbije "podmukli".

"Ko se usudio da na jedan perfidan, podmukao način napada i diskredituje majku predsednika države, ženu koja uskoro puni 80 godina treba zaista da se stidi pred samim sobom. Gde je granica? Zar su sve naše majke od skoro legitimna meta? Politički protivnici često ne biraju sredstva u političkoj borbi, ali da baš nemaju nikakvih moralnih kočnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su do te mere bez skrupula jeste neverovatno, a posebno ako uzmemo u obir da se kandidujete kao alternativa pod idejom "borbe protiv nasilja". Kako ako raditi ovakve stvari? To je, dakle, praksa koja demantuje teoriju. Napadi na porodicu, diskreditovanje političkih neistomišljenika na najprizemniji način preko članova njihovih porodica jednostavbo moraju prestati. Umesto toga dajte da uporedimo rezultate rada i ideje koje nudimo - to jeste politička borba, napadi na porodicu su kukavičluk", rekla je Macura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Macura: Napadi na članove porodica političkih neistomišljenika moraju prestati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2023

Napadi na članove porodica političkih neistomišljenika moraju prestati, izjavila je danas predsednica udruženja "Mame su zakon" Tatjana Macura i istakla da onaj ko se usudio da na perfidan i podmukao način diskredituje majku predsednika države - ženu koja uskoro puni 80 godina - treba da se stidi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.