MUSTAFIĆ: ALIJA SAUČESNIK ZLOČINA U SREBRENICI

Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSTAFIĆ: ALIJA SAUČESNIK ZLOČINA U SREBRENICI

SREBRENICA - Srebrenica je bila "apsolutno dogovoreni genocid" i ratni muslimanski lider Alija Izetbegović znao je za kompletan razvoj događaja na tom prostoru, pre nego što su se dogodili, izjavio je član Organizacionog odbora za obeležavanje 11. jula u Srebrenici Ibran Mustafić.

- Svaka politička partija ima svoje udruženje. To je splet politike, kriminala i pranja novca, a istinske stradalnike i žrtve niko ne vidi - rekao je Mustafić za Glas Srpske.

Mustafić (levo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na fotografiji) upozorio je da se skupovi povodom obležavanja stradanja srebreničkih žrtava koriste u predizborne svrhe.

- Posle svega što sam čuo i video, zaključio sam da je mnogim ljudima stalo da dođe do incidenata i mislim da ova izborna godina neće proći bez teških incidenata - upozorio je on.

Samo da te netko ne uċutka prijatelju. Sreċno!

Samo sto covek zaboravlja da ovaj zlocin, po konceptu "Nurember" sudjenje, nemoze imati nazivi "genocida" jel su samo ubijeni vojnici, dok su civili pusteni iz grada. Da podsecam da su preko 900-1000 muslimana, uglavnom vojnici, u okolini Srebrenice, 1995, predali se srpskoj vojci i sta se desilo? Prosto, nista, ti ljudi su prebaceni u Srbiji a kasnije u Turskoj. Pa se pitamo kakav je taj cudan genocid kad neki su ubijeni a neki su ostali zivi? Da podsetim sta se desilo u Katin, kad su ruski komunisti pobili preko 4000 poljaka, vojnci, dali smo to ikad nazivali kao "genocid" nad poljskim narodom? Nismo. Srebrenica nije i nece nikad moci biti genocid, ni danas, ni sutra, ovo je cista prljava propaganda da se pokaze nekakva lazna slika jadne "muslimanske zrtve". AKo je Srebrenica genocid, onda zasto "Oluja" akcija nije takodje genocid? Tokom te sramne vojne akcije ubijeni su preko 2000 Srba, uglavnom civili i isteranih su preko 250 000 Srba, da ne zaboravim zlocin u Sarajevo kad su tokom rata u taj grad ubijeni izmedju 2400 i 5000 Srba, opet uglavnom civili, zasto se to ne moze nazvati pod imenom genocidom? Sto je najgore i degutantno, to je da muslimani zele da porede Srebrenica sa Ausvicom ili Jasenovac, em da je to sramno ponasanje, em muslimani kako ja znam nisu priznali svoj "MASOVNI" ulog u pokolj preko MILION Srba, Jevreja i Roma, nemaju pravo da sole ikome pamet. Kad tad jednog dana cemo saznati celu istinu o Srebrenicu, da je to "jedino ZLOCIN", ali NIKAKAV GENOCID. Jedini uzasan genocid i monstruozni masovni zlocin ikad vidjen na Balkanu to je kad su Hrvati i Bosnjaci-Muslimani vrsili genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom drugog svetskog rata.

Наравно да је све намештаљка. То знају и птице на грани. Само наших 127 посланика које је изгласало резолуцију о Сребреници то "не зна".

Сем што су сахранили свој српски народ овом изгласаном Резолуцијом, ових 127 посланика спада у индиректне саучеснике овог геноцида својим нечињењем у истраживању истине, иако они тврде супротно.

Алија Изетбеговић је заташкавао истину, и ових 127 посланика такође жели да заташка истину о Сребреници. У чему је онда разлика ?

Људи који се не боре за истину, не могу бити на страни правде, већ су штавише индиректни саучецници и криминала и злодела !

Господо 127, извињавајте се за Сребреницу у ваше, не и у моје име и у име српског народа !

Orao, cutanje nije sramota. Ako nemas sta pametno da kazes onda je bolje da cutis.

Ibran je rekao istinu, ne zbog ovog ili onog politicara, ne zbog ove ili one partije, a najmanje zbog sebe.

On je to rekao zbog mira koji trebaju da nadju nevine zrtve.

Mir je sveta rec

Orao, bilo bi zdravo za tebe i za okolinu da je koristis malo vise, vec kad imas potrebu da kazes nesto.

cek' malo,

ja mislio da se u srebrenici "nista nije dogodilo"

... oooops

Treba imati u vidu da je Mustafic napisao knjigu. I sada treba tu knjigu prodati, zaraditi koju kintu.

A to se radi bas ovako kao sto on radi.

Imamo mi i u Srbiji takvih primera.

Najzanimljivije je sto on imenuje Aliju ali nikoga od Srba, a i to nesta govori.

Ne samo to da je Izebegovuc sa Klintonom planirao dogadaje u Srebrenici,znalo se i da se to moralo desiti kako bi se Srbi kaznjavali.Genocida u Srebrenici nije bilo.Predlozio bi da se jos jednom otvore grobnice pa de se vidi sta tu svasta ima zakopano.Verujem da su "prizemljeni mnogi kaljasnikovi koji ce nekad kad zatreba opet progovoriti u ubijanju srpske duse.Istina se moze samo pritajiti ali nikako sakriti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.