MUP čeka nalog za Vučinića

Izvor: Glas javnosti, 30.Jul.2009, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP čeka nalog za Vučinića

BEOGRAD - Srpsko tužilaštvo reagovaće na pretnje koje je Siniša Vučinić, osnivač Srpskog četničkog pokreta i lider Srpske partije socijalista, uputio novinaru nedeljnika Vreme Milošu Vasiću, ali i lideru SDU Žarku Koraću.

Korać: Niko neće reagovati

Poslanik i lider SDU Žarko Korać smatra da nadležni državni organi neće reagovati na pretnje smrću koje je njemu i Milošu Vasiću uputio Siniša Vučinić.

- Specijalni tužilac za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kriminal po službenoj dužnosti trebalo bi da ispita navode iz tog pisma vezane za ubistvo Đinđića. Vasić je obavestio nadležne organe, a ja sam potpuni pesimista. Ministar policije Ivica Dačić nije se oglasio povodom pretnji, jer očigledno smatra da nisu nešto što bi njega posebno trebalo da interesuje - poručuje Korać.

Vasić: Već viđeno

Miloš Vasić za Glas javnosti kaže da Sinišu Vučinića ne treba shvatati ozbiljno, ali i dodaje da je o ovom slučaju obavestio policiju.

- Ko još njega shvata ozbiljno! Još od devedesetih on je agent provokator iz frakcije Jovice Stanišića. To su njihovi poznati metodi. Nije ovo prvi put da dobijam telegrame ovog tipa. Još 1999. godine, kad je bio onaj zakon o informisanju, meni su stizali slični telegrami, sve je to iz iste kuhinje - ističe Vasić uz opasku da je o telegramima obavestio nadležne organe.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.