MUP: Priveden muškarac (66) koji je ranio dete (11) vazdušnom puškom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024, 20:12

MUP: Priveden muškarac (66) koji je ranio dete (11) vazdušnom puškom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu, PS Savski venac, identifikovali su i priveli šezdesetšestogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je danas u Sarajevskoj ulici oko 19.15 časova pucajući iz vazdušne puške naneo povrede jedanaestogodišnjem dečaku.

On je, kako se sumnja, sa prozora stana u kojem živi, iz vazdušne puške pogodio u butinu dečaka koji se nalazio u obližnjem parku, saopštio je MUP.

Jedanaestogodišnji dečak je zbrinut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima sve mere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovog događaja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Jedanaestogodišnji dečak upucan iz vazdušne puške, uhapšen muškarac

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Savski venac, identifikovali su i priveli šezdesetšestogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je danas u Sarajevskoj ulici oko 19.15 časova pucajući iz vazdušne puške naneo povrede jedanaestogodišnjem dečaku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

CRNA TAČKA CENTRA BEOGRADA - SARAJEVSKA U ovoj ulici danas je ranjen dečak (10), a pre 5 godina je na istom mestu napadač nasumično pucao na ljude iz vazdušne puške (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Maj.2024

Dečak (10) danas je ranjen u Sarajevskoj ulici u Beogradu, a ovaj slučaj podsetio je na niz incidenata koji su se dešavali u toj ulici pre nekoliko godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.