MUP: Policajci bili u prostorijama DS samo oko minut

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Policajci bili u prostorijama DS samo oko minut

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) saopštilo je danas da su se pripadnici policije zadržali samo oko 60 sekundi u prostorijama Demokratske stranke (DS) uoči mitinga protiv projekta "Beograd na vodi".

- MUP najljubaznije moli predstavnike DS da svim građanima predoče sadržaj razgovora sa policijom, koji je trajao oko šezdeset sekundi, koliko su se pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zadržali u prostorijama te stranke - navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je ranije danas da ta stranka nema nameru da saopštava šta je policija, koja je prvobitno tvrdila da nije bila u prostorijama DS, ispitivala njene zaposlene.

Ona je rekla i da bi načelnik beogradske policije Veselin Milić trebalo da podnese ostavku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci bili u prostorijama DS-a samo oko minut

Izvor: Akter, 29.Sep.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su se pripadnici policije zadržali samo oko 60 sekundi u prostorijama Demokratske stranke (DS) uoči mitinga protiv projekta "Beograd na vodi".."MUP najljubaznije moli predstavnike DS-a da svim građanima predoče sadržaj razgovora sa...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.