MRKONJIĆ ODBRUSIO STEFANOVIĆU: Nešo, Ružić je za tebe Sorbona!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKONJIĆ ODBRUSIO STEFANOVIĆU: Nešo, Ružić je za tebe Sorbona!

.

Jeste nova godina, ali rat među koalicionim partnerima SNS-SPS bukti istim intenzitetom! Čorbu je ovaj put zabiberio počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić!

Pošto je ministar policije Nebojša Stefanović rekao da Ivica Dačić treba konačno da kaže da li je i njegov stav to što radi Branko Ružić, oglasio se Mrkonjić i poručio da je Ružić divan mladić, dok je Stefanović potpuno nebitan!

Ko je kvazipolitičar

- Bane Ružić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je izvanredan mladić i sjajan mladi političar, a ja ne komentarišem izjave nebitnih, kvazipolitičara sa političke scene Srbije Bane je Sorbona za njih - kazao je u dahu Mrkonjić u razgovoru za naš list

Autor: K Blagović,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.