Lutovac: U stranci nikad više debate nego sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 09:13

Lutovac: U stranci nikad više debate nego sada

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da ne postoji sukob sa članovima DS i da u stranci nikada nije bilo više debate nego sada.

Kako prenosi portal Nova.rs, on je za televiziju Nova S rekao da ne postoje dve struje u DS, već da postoje rukovodstvo, ogroman broj članova i mali broj nezadovoljnih, koji više nisu funkcioneri stranke.

Lutovac je objasnio da je sukob oko odnosa prema Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde manjina "koja je inicirala sukobe u stvari želi saradnju sa naprednjacima".

"Neki od njih žele da DS bude partner SNS ili konstruktivna opozicija koja će pomagati SNS u njihovoj politici. Njihov izgovor je da su ukrali politiku DS i da zbog toga ne treba da ih napadamo", ocenio je Lutovac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.