Izvor: S media, 27.Feb.2011, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukšić: Odnosi Crne Gore i Srbije sve bolji

Crnogorski premijer Igor Lukšić izjavio je da se odnosi Crne Gore i Srbije kreću uzlaznom linijom i da to dokazuje komunikacija na najvišem nivou, na nivou pojedinih ministarstava, kao i realizacija nekokliko zajedničkih ekonomskih projekata.

On je rekao da je tokom istorije bilo perioda kada su ti odnosi bili lošiji, kao i da veruje da oni mogu biti bolji.

Lukšić je u emisiji “Izmedju redova” na televiji B92 negirao da su odnosi dveju zemalja na najnižem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mogućem nivou, ukazavši na dobru političku komunikaciju na najvišem nivou - izmedju predsednika dve države, ali i operativno, izmedju pojedinih ministarstava.

Srbija za intenzivnu saradnju sa Crnom Gorom

On je rekao da je prilikom nedavnog boravka u Beogradu sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem i premijerom Mirkom Cvetkovićem razgovarao o ekonomskim temama, medju kojima je i uspostavljanje bolje koordinacije na realizaciji projekta izgradnje i rekonstrukcije pruge Beograd – Bar.

Lukšić je potvrdio da je sa predsedniom Tadićem “usput” razgovarao i o izručenju Veselina Vukotića, u skladu sa sporazumom o izručenju svojih gradjana, koji je nedavno potpisan izmedju dve zemlje, kao i da je dobio odgovor da je taj postupak u toku.

(Tanjug, B92)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lukšić: Odnosi Crne Gore i Srbije u uzlaznoj liniji

Izvor: Blic, 27.Feb.2011

Odnosi Crne Gore i Srbije kreću se uzlaznom linijom i to dokazuje komunikacija na najvišem nivou, na nivou pojedinih ministarstava, kao i realizacija nekokliko zajedničkih ekonomskih projekata., izjavio je Igor Lukšić, premijer Crne Gore. Lukšić kaže da je tokom istorije bilo perioda kada su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.