Lubarda: Mitropolit Porfirije me je sedam godina zlostavljao na poslu

Izvor: Danas, 05.Avg.2020, 16:48

Lubarda: Mitropolit Porfirije me je sedam godina zlostavljao na poslu

Nakon što je sveštenik SPC Peran Bošković pravosnažno osuđen pred Višim sudom u Ljubljani na šest meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog pronevere crkvene imovine u vrednosti od 33.689 evra, isplivali su novi detalji koji svedoče o tome da Srpska pravoslavna crkva ne samo da je štitila sada već osuđenog sveštenika, već su pojedinci iz SPC zastrašivali i kažnjavali one koji su u sudskom procesu bili svedoci.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nekadašnji sveštenik tvrdi da je žrtva člana Sinoda SPC zbog ukazivanja na finansijske malverzacije

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2020

Nakon što je sveštenik SPC Peran Bošković pravosnažno osuđen pred Višim sudom u Ljubljani na šest meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog pronevere crkvene imovine u vrednosti od 33.689 evra, oglasio se i nekadašnji sveštenik Željko Lubarda, koji tvrdi da je godinama bio žrtva mobinga, pritisaka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.