Lončar: Lekari VMA spasili život predsedniku Srbije

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Lekari VMA spasili život predsedniku Srbije

Beograd -- Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je u izjavi za Tanjug da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem.

U petak je došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlucio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema recima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

"Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam", rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.