Ljudska prava u Srbiji: Odsustvo dijaloga i gušenje slobode medija

Izvor: EurActiv Srbija, 23.Mar.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudska prava u Srbiji: Odsustvo dijaloga i gušenje slobode medija

Odsustvo javnog dijaloga, gušenje medijskih sloboda, kritičkog mišljenja i urušavanje pojedinih već ostvarenih prava i sloboda obeležilo je 2017. godinu u Srbiji, izjavila je 23. marta programska direktorka Beogradskog centra za ljudska prava Vesna Petrović. U izveštaju tog centra navodi se da je politički život u 2017. obeležen temama koje već godinama opterećuju političku scenu Srbije i imaju veliki uticaj na evropske integracije zemlje.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izveštaj za 2017: Gušenje medijskih sloboda, nema dijaloga

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2018

Odsustvo javnog dijaloga, gušenje medijskih sloboda, kritičkog mišljenja i urušavanje pojedinih već ostvarenih prava i sloboda obeležilo je 2017. godinu u Srbiji, izjavila je programska direktorka Beogradskog centra za ljudska prava Vesna Petrović..."Sve to praćeno je često bezobzirnim napadima...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.