Izvor: B92, 09.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić očekuje smenu Ugljanina

Novi Pazar -- U Novom Pazaru sinoć održan skup u organizaciji Sandžačke demokratske partije.

Predsednik Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić sinoć na glavnom promotivnom skupu svoje partije u Novom Pazaru rekao kako očekuje da će građani na referendumu 14. maja opozvati predsednika novopazarske opštine Sulejmana Ugljanina.

Rasim Ljajić je pozvao građane da izaberu sposobnog predsednika opštine, bez obzira na njegovu političku i nacionalnu pripadnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čoveka koji će biti spona Srba i Bošnjaka na ovim prostorima, čoveka koji će doneti investicije. Predizbornom skupu SDP-a u Novom Pazaru prisustvovali su funcioneri Demokratske stranke Ružica Đinđić, Dragan Šutanovac, Dušan Petrović i Srđan Milivojević.

Opštinska izborna komisija koju je formirao prinudni organ uprave promenila je datum referenduma za opoziv predsedika opštine sa 14. maja na 25. jun. Političke partije koje su činile skupštinsku većinu u Novom Pazaru ne priznaju novu Izbornu komisiju, pa ni novi datum referenduma. Mnogi građani su zbunjeni dešavanjima u toj opštini, pa se čini da su sve oči uprte u Beograd, od kog se očekuju informacija o tome koja izborna komisija i koji datum referenduma su validni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.