Izvor: B92, 09.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Znam ko mi preti

Beograd -- Ministar SCG za ljudska i manjinska prava Rasim Ljajić kaže da zna identitet onih koji mu prete smrću.

Ljajić je emisiji Poligraf na TV B92 rekao da su mu nadležne bezbednosne službe saopštile imena onih koji mu prete smrću i dodao kako veruje da je pre reč o politički motivisanim napadima, nego napadima na etničkoj osnovi.

Ljajić, koji je i predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, kaže da ne može o tome da govori, iz razumljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razloga, do okončanja istrage. "Prošlo je 12 dana otkako sam dobio tu informaciju, a verujem da ću u razumnom roku dobiti informaciju o tome šta je urađeno na otkrivanju počinilaca i nalogodavaca takve akcije. Moram da priznam da mi smeta pojačano obezbeđenje, a tragično je to što čovek na to navikne jer me svaka dva-tri meseca neko upozorava da se nešto dešava ili sprema. To je postalo veliko opterećenje i za mene i za moju porodicu", kaže Ljajić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.