Izvor: B92, 03.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Mladić tražen ali ne u Valjevu

Beograd -- Rasim Ljajić kaže da nije tačno da se za Ratkom Mladićem proteklih dana vodila intenzivna potraga u valjevskom kraju.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom rekao je da se radi o spekulacijama. "Nema nikakvih tragova koji bi mogli da ukažu na lokaciju na kojoj se Mladić krije. Ako bude pronađen u Srbiji i Crnoj Gori, biće izručen", rekao je on u intervjuu listu "Blic".

"Tačno je samo da su proteklih meseci vršene ozbiljne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << provere svake informacije gde bi mogao da se nalazi Mladić. Preduzete su sve operativne mere, uz pomoć međunarodnih službi, da se utvrdi da li se Mladić nalazi na teritoriji SCG", kazao je Ljajić.

On je dodao da je poslednja takva provera bila pre pet-šest meseci i da se ispostavilo da Mladić nije tu, ali nije hteo da kaže ni gde je ta provera vršena ni otkud je stigla informacija. Na pitanje šta se dešava s Goranom Hadzićem, Ljajić je rekao da policija i dalje čini sve da dozna gde se on krije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.