Izvor: B92, 20.Mar.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lista bez Smiljka Kostića

Niš -- Na listi DSS i NS za lokalne izbore neće biti mesta za aktuelnog gradonačelnika Niša Smiljka Kostića, člana NS.

"Kostić nije ni predložen od strane Nove Srbije, a ne bi ni mogao da bude na našoj listi, s obzirom da smo imali kritički stav prema njegovom radu", rekao je predsednik niškog odbora Demokratske stranke Srbije i načelnik Nišavskog okruga Milan Lapčević.

On je kazao da je DSS sve vreme imala "veoma kritički stav prema gradonačelniku i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovom ponašanju jer je pokazao da nije dobro vodio grad i da je mnoge stvari ukočio".

Lapčević je kazao da je DSS, nakon poslednjih lokalnih izbora, u još uvek aktuelnoj vlasti "u nemogućim uslovima preuzela odgovornost da se formira gradska vlast, kako Niš ne bi bio u situaciji da mu se uvode privremene mere".

Lokalni izbori u Srbiji održavaju se 11. maja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DSS neće Kostića na izbornoj listi

Izvor: Blic, 21.Mar.2008, 08:37

Niški odbori Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije nastupiće kao koalicija na predstojećim lokalnim izborima, ali se na zajedničkoj izbornoj listi neće naći ime aktuelnog gradonačelnika Niša Smiljka Kostića, saznaje „Blic".....Iako najbliži saradnici iz Nove Srbije kažu da Kostića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.