Linta: Izjava Kitarović o takozvanoj srpskoj agresiji bezobrazluk

Izvor: RTV Pink, 26.Jun.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linta: Izjava Kitarović o takozvanoj srpskoj agresiji bezobrazluk

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije, Miodrag Linta, ocenio je danas da je izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, povodom obeležavanja Dana državnosti, "da je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji" predstavlja pravi ali "očekivani bezobrazluk".

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Linta: Izjava Kitarović o tzv. srpskoj agresiji bezobrazluk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2019

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije, Miodrag Linta, ocenio je danas da je izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, povodom obeležavanja Dana državnosti, "da je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji" predstavlja pravi ali "očekivani bezobrazluk"..."Takođe,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.