Licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2022, 10:46

Licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu

Javna licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu (Ribljoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci) održaće se u sredu, 14. decembra 2022. godine, sa početkom u 10 časova u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, Ulica Žike Popovića 4, navodi se u saopštenju JKP "Tržnica“

Sva obaveštenja u vezi sa raspisanim oglasom mogu se dobiti u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, Ulica Žike Popovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 4, u Službi za komercijalne poslove ili putem telefona 021/4808-518, svakog radnog dana od 08 do 14 časova.

Istovremeno vas obaveštavamo da se o navedenoj licitaciji možete informisati na pijacama, kao i putem sajta JKP „Tržnica“ Novi Sad – www.nstrznica.co.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Dec.2022

NOVI SAD – Javna licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu (Ribljoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci) održaće se u sredu, 14. decembra 2022. godine, sa početkom u 10 časova u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Licitacija poslovnih prostora na novosadskim pijacama uskoro, EVO ŠTA TREBA DA ZNATE

Izvor: Blic, 10.Dec.2022, 09:03

Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu održaće se u sredu, 14. decembra od 10 časova u prostorijama JKP "Tržnica", Ulica Žike Popovića 4.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.