Izvor: B92, 27.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešak: Povređena trojica mladića

Kosovska Mitrovica -- Trojica mladića srpske nacionalnosti povređena jutros u Lešku na severu Kosova, kada je na njih bačena eksplozivna naprava iz automobila. Svi su van životne opasnosti.

Povređeni su Milutin Vasović (22) i Slobodan Biševac (23), koji su zadržani na lečenju u mitrovičkoj bolnici, dok je Aleksandar Acković (22) posle ukazane lekarske pomoći pušten kući. Načelnik hiruškog odeljenja bolnice u Kosovskoj Mitrovici Radimir Janković izjavio je da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pacijenti van životne opasnosti.

"Povrede su nanete gelerima od bombe, radi se o difuznim povredama po telu, ali bez oštećenja vitalnih organa. Rane su obrađene i pacijenti su u stabilnom zdravstvenom stanju", rekao je Janković.

Regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti izjavio da se incident dogodio oko 02:15 sati, kada je iz vozila marke "lada niva" na mladiće bačena eksplozivna naprava.

Hoti je kazao da su motivi za ovaj napad za sada nepoznati, ali da je KPS i UNMIK policija obavila uviđaj i počela istragu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bačena eksplozivna naprava na grupu srpskih mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2008

Nepoznata osoba bacila je rano jutros oko 02.00 eksplozivnu napravu iz vozila u pokretu marke "lada niva" na grupu srpskih mladića koja je u to doba bila u centru Le&scaron;ka, varo&scaron;ice na krajnjem severu Kosova, prenosi Beta. Povr ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.