Izvor: B92, 23.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lečić: Rast rejtinga LDF-a

Beograd -- Jedan od čelnika tzv. Liberalno-demokratske frakcije Branislav Lečić kaže da je LDF veći i jači od koalicionih partnera DSS-a.

"Već dugo imamo kontakte sa svim agencijama za sondažu javnog mnjenja i dobro znamo da nam je rejting mnogo viši nego što se pokazuje u istraživanjima jer je svima, i onima na vlasti i onima u opoziciji, stalo da javnost ne sazna prave razmere naše popularnosti", kaže Lečić za "Dnevnik".

"LDF nastavlja suštinu političkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delovanja Zorana Đinđića. Mi smo zadržali suštinu i narod to oseća i raduje nas i ohrabruje činjenica da se naš uspeh više ne može sakriti. I dalje čekamo da se Demokratska stranka otrezni jer naša namera nije da cepamo stranku, već da podsetimo koliko je suština važnija od forme i koliko je to zapravo ključ uspeha i nastavka reformi", rekao je Lečić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.