Lažni poljoprivrednik? Otkriveno ko je Mileta koji stoji na čelu protesta

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 17:46

Lažni poljoprivrednik? Otkriveno ko je Mileta koji stoji na čelu protesta

Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja, koji se na televiziji N1 predstavljao kao poljoprivrednik, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad.

Ovu informaciju je, aludirajući na Slankamenca, na svom Fejsbuk nalogu otkrio Đorđe Grujić iz "Asocijacije 2022".

On je, takođe, pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uhapsi sve organizatore protesta, koji manipulišu nezadovoljnim poljoprivrednicima. Grujić je takođe naveo da je u pitanju čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ima politički zaleđinu.

Inače, Mileta Slankamenac tvrdi da je juče navodno imao neprijatnosti i da su mu posle pretnji koje je dobio pomogle komšije. Međutim, ono što se dovodi u pitanje jeste zašto se on u prilogu na televiziji N1 predstavlja kao poljoprivrednik, a zaposlen je u Gradskoj upravi Novi Sad. Ostaje otvoreno pitanje - ko bi i zašto uopšte pretio čoveku koji radi u javnom sektoru?

Da je u pitanju politički aktivista koji je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima prozapadne opozicije, a ne popljoprivrednik - jer i ne obrađuje zemlju, poznato je odavno, a ovo su potvrdili i poljoprivrednici.

"On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije, već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen o novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene popljoprivrednike, koji teškom mukom zarađujemo, izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac", ispričali su poljoprivrednici, još kada je u maju ove godine isti Slakamenac pokušao da na prefidan način, predstavljajući se kao čovek iz naroda, destabiliše Srbiju.

Slankamencu, koji je jedan od osnivača “Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije”, kako su rekli poljoprivrednici, ni tada nije bio cilj da radi na poboljšanju svog položaja, već da instruisan opozicionim političkim predstavnicima, koji su danima koristili tragične događaje i sprovodili nasilje, u sve uvuče i popljoprivrednike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Raskrinkan lažni poljoprivrednik: Ko je Mileta Slankamenac, kolovođa protesta?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Nov.2023

Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja, koji se na televiziji N1 predstavljao kao poljoprivrednik, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad. Ovu informaciju je, aludirajući na Slankamenca, na svom Fejsbuk nalogu otkrio Đorđe Grujić iz “Asocijacije 2022”. On je, takođe, pozvao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.