Izvor: Blic, 27.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labus nepovređen u nesreći

Labus nepovređen u nesreći

BEOGRAD - Potpredsednik Savezne vlade Miroljub Labus juče oko 8.45 doživeo je lakšu saobraćajnu nesreću na putu za Ljig, na Ibarskoj magistrali, oko 50 kilometara od Beograda.

Nezgoda se dogodila kod mesta Vrbovno u blizini Stepojevca, kada je 'audi' (BG 556-313), u kome se nalazio Labus i kojim je upravljao Zoran Spasić, naleteo na 'jugo' (BG 347-123) koji je vozio Slobodan Jadžić iz Beograda. Kako 'Blic' saznaje, 'jugo' je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skretao ulevo ne propustivši 'audi' koji je zadržavao pravac kretanja. U sudaru je 'jugo' dosta oštećen, dok se 'audi' u kome se nalazio Labus nasukao na šljunak. Labus je nepovređen i drugim automobilom se vratio u Beograd, a Jadžić je prebačen u bolnicu na Bežanijskoj kosi, pošto se žalio na bolove u grudnom košu. Konstatovano je da je lakše povređen. A. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.