Izvor: B92, 14.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labus: Ulazimo u vladu bez obzira na podršku

Beograd -- Glavni odbor G17 plus odlučio je u subotu većinom glasova da ta stranka uđe u novu vladu Srbije bez obzira na to ko će obezbediti većinsku parlamentarnu podršku. Lider G17 plus, Miroljub Labus, rekao je, posle šestočasovne sednice Glavnog odbora, da je odluku o ulasku u vladu podržalo 139 članova, a 47 je bilo protiv.

"Mi bismo želeli da ta podrška bude što šira, ali o obliku podrške G17 plus ne može da odlučuje. Mi mislimo da manjinska vlada, po svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prirodi, ima ugrađenu nestabilnost i da je važno da ona ima dobre rezultate. Ako ima dobre rezultate, onda će ta podrška biti široka. Mi bismo voleli da vlada bude većinska i ostavljamo otvorena vrata, ako u ovom momentu nije moguće, onda u nekom narednom koraku, i za DS da se pridruži većinskoj vladi", rekao je Labus.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.