LUKIN ŠURAK ZA KURIR, KAPETAN DRAGAN OTKRIVA: Stvorena je strašna i prljava slika, treba mu vremena da napravi životni plan!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2022, 21:56

LUKIN ŠURAK ZA KURIR, KAPETAN DRAGAN OTKRIVA: Stvorena je strašna i prljava slika, treba mu vremena da napravi životni plan!

- Pitate me za Luku!? Moje mišljenje je da trenutno ne zna gde mu je leva - kaže Dragan Vasiljković koji je oženjen Lukinom sestrom Marijom Bojović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

“DOŠLA SU DRUGA VREMENA” Zet Bojovića progovorio o dolasku Luke u Beograd: Stvorena je strašna i prljava slika

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Vasiljković je dodao da Lukin otac Vuk Bojović, koji je preminuo 2014. godine nije imao snage da se bori..- Pitate me za Luku!? Moje mišljenje je da trenutno ne zna gde mu je leva - kaže Dragan Vasiljković koji je oženjen Lukinom sestrom Marijom Bojović...- Luki Bojoviću treba vremena da napravi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.