LSV ZA REKONSTRUKCIJU VLADE VOJVODINE

Izvor: Kurir, 17.Mar.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV ZA REKONSTRUKCIJU VLADE VOJVODINE

BEOGRAD - Aleksandra Jerkov, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), izjavila je da će ta stranka podržati rekonstrukciju pokrajinske vlade, iako smatra da to nije ključni interes građana Vojvodine u ovom trenutku.

Jerkov je u republičkom parlamentu rekla da je LSV zadovoljna radom svojih kadrova u vojvođanskoj vladi, da ne vidi potrebu da ikog od njih menja i da smatra da oni mnogo više mogu da doprinesu građanima ako su u njoj, a ne izvan nje.

"LSV će podržati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovu ideju, iako ne smatramo da je to ključni interes građana. Ima mnogo važnijih stvari čime bi se vlada bavila, kao što je standard građana i povraćaj imovine pokrajini i lokalnim samoupravama", rekla je Jerkov.

Ona je dodala da je izuzetno negativno da se vlada Vojvodine u ovom trenutku bavi samom sobom, a ne važnijim pitanjima i da LSV ne vidi potrebu da se pokrajinska vlada rekonstruiše samo zato što se rekonstruisala republička vlada.

Jerkov je navela da ne postoje nesuglasice među koalicionim partnerima u pokrajinskoj vladi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LSV protiv rekonstrukcije pokrajinske vlade, ali će je podržati

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2011

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) podržaće rekonstrukciju Vlade Vojvodine mada smatra da to nije ključni interes građana u ovom trenutku, izjavila je danas poslanica LSV-a Aleksandra Jerkov.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.