Izvor: B92, 13.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LS optužuje Bulatovića i Dinkića

Beograd -- LS optužuje Radeta Bulatovića i Mlađana Dinkića da žele da otkriju nešto što bi "odvelo u zatvor" Dušana Mihajlovića.

"Znali smo da (Bulatović, direktor BIA-e) ništa ne može da nađe i znali smo da će da prati, prisluškuje, preti i potura svakakve laži novinama. Očekivali smo da će nešto da izmisli i on je zaista izmislio nekakvu krađu dosijea", navodi se u saopštenju Liberala Srbije.

Saopštenje je usledilo nakon što je današnji "Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio je da je BIA podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića jer je u februaru 2002. godine iz arhive tadašnje Državne bezbednosti uzeo svoj dosije. "Objašnjavati da sopstveni dosije ne može biti krivično delo zloupotrebe službenog položaja i odavanje službene tajne sasvim je besmisleno", navodi se u saopštenju liberala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.