Izvor: B92, 09.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LS i NS bojkotuju rad parlamenta do izbora

Podgorica -- Liberalni savez Crne gore i Narodna stranka Crne Gore najavili su u sredu da će bojkotovati rad Skupštine Crne Gore do sledećih parlamentarnih izbora. Potpredsednik NS-a Predrag Popović rekao je agenciji Beta da je u državi koju "personifikuje premijer Milo Đukanović, optužen od napuljskog tužilaštva za mafijaško udruživanje, potpuno besmisleno govoriti o bilo čemu, sem ultimativno tražiti njegovu ostavku", i da je to "kategoričan stav" NS-a.

Politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lider LS-a Miodrag Živković rekao je da će ta stranka "učiniti sve" da opozicija stane iza odluke o bojkotu rada crnogorske skupštine do narednih parlamentarnih izbora. On je rekao da bi opozicija trebalo da bojkotuje rad parlamenta zbog ukidanja direktnog prenosa skupštinskog zasedanja, ali i zbog toga što je premijer Milo Đukanović optužen od napuljskog tužilaštva za mafijaško udruživanje. Socijalistička narodna partija Crne Gore bi u sredu trebalo da se odredi prema inicijativi da opzicione partije do narednih izbora bojkotuju rad Skupštine Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.