Izvor: B92, 04.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP uložio prigovor na referendum

Beograd -- LDP uložio prigovor Republičkoj izbornoj komisiji na konačne rezultate referenduma o potvrđivanju ustava Srbije.

U saopštenju Liberalno-demokratske partije kaže se da je prigovor uložen zbog brojnih nepravilnosti koje su, kako se navodi, potkrepljene konkretnim dokazima. "Opštinske izborne komisije prekršile su zakon odbijajući da prime više hiljada prigovora, bez ikakvog pravnog obrazloženja, što je inače njihova obaveza", navodi LDP.

Ta partija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je navela da će se o narednim potezima izjasniti nakon odluke RIK-a.

RIK je saopštio u četvrtak uveče da je za novi ustav Srbije na referendumu glasalo 53,04 odsto od ukupnog broja upisanih birača, čim je potvrđen najviši pravni akt zemlje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.