Izvor: B92, 24.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP "igrao monopol" na Trgu

Beograd -- Mladi Liberalno-demokratske partije danas su na Trgu Republike organizovali akciju pod nazivom "Monopol".

"Ovo je jedna u nizu akcija sa ciljem da se zajedno sa građanima razotkrije i žigoše monopol kompanije Delta i povezanost državnog vrha sa Miroslavom Miškovićem", naveli su aktivisti podmlatka LDP-a.

Mladi LDP su na Trgu Republike postavili uvećanu tablu društvene igre "Monopol", čija su polja bila obeležena nazivima Miškovićevih firmi, a umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << figura, pomerali su se fotografiju Miroslava Miškovića, dok najviših državni zvaničnici Srbije "učestvovali" u igri iz polja "zatvor".

Akciju je pratilo nekoliko stotina građana, a veliki broj prisutnih je na štandovima potpisivao pristupnice LDP-a. Okupljeni su u znak protesta blokirali saobraćaj na uglu Kolarčeve i Francuske ulice u trajanju od dva minuta, a nakon toga oblepili stubove ispred butika "Sare" lecima sa natpisima "bojkotuj", "zatvoreno zbog krađe", "Pažnja! Krađa u toku".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.