Izvor: S media, 05.Jan.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Vlada vređa građane Srbije

Liberalno demokratska partija saopštila je danas da sukobi u vladajućoj koaliciji o "sramnoj kadrovskoj politici neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti, jer su zajedno odgovorni za to što je estradni menadžer postao pomoćnik ministra saobraćaja, baš kao i za zaduživanje zemlje od 2,5 milijarde evra u prethodnih pet meseci".

"Dok u Srbiji svakoga dana sve više ljudi ostaje bez posla, ( >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivica) Dačić, (Aleksandar) Vučić i (Mlađan) Dinkić vode ratove kako bi preuzeli svako javno preduzeće, mesto u vladi i državi na koje će imenovati svog partijskog nekvalifikovanog poslušnika", navodi se u saopštenju.

Srbija je, kako se dodaje, sa aktulenom vladajućom koalicijom 2012. godinu završila sa najvećom inflacijom u Evropi, najvećim padom bruto društvenog proizvoda u jugoistočnoj Evropi i stopom nezaposlenosti od 29 odsto.

"Sve te crne statistike naše ekonomije se ne mogu promeniti euforičnim novogodišnjim obećanjima političara koji vode zemlju", ocenjuje sa u saopštenju.

Srbiji je, kako poručuje LDP, u 2013. godini "potreban otklon od politike državnog kazana i okretanje tržištu i razvoju konkurencije, borba protiv monopola, slobodni mediji, a ne tabloidna glasila vlasti".

"Potrebne su nam institucije, ali su one i u prazničnim intervjuima i izjavama dodatno rušene izdavanjem uputstava nezavisnim institucijama o tome kako treba da rade i kakve odluke da donose", zaključuje se u saopštenju LDP.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP: Sramna kadrovska politika odgovornost vlade

Izvor: Blic, 05.Jan.2013

Liberalno demokratska partija saopštila je danas da sukobi u vladajućoj koaliciji o "sramnoj kadrovskoj politici neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti, jer su zajedno odgovorni za to što je estradni menadžer postao pomoćnik ministra saobraćaja, baš kao i za zaduživanje zemlje od 2,5...

Nastavak na Blic...

LDP: Sramno kadrovanje Vlade

Izvor: Mondo, 05.Jan.2013

Liberalno demokratska partija saopštila je danas da sukobi u vladajućoj koaliciji o "sramnoj kadrovskoj politici neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti"...LDP navodi da su oni "zajedno odgovorni za to što je estradni menadžer postao pomoćnik ministra saobraćaja, baš kao i za zaduživanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.