LDP: Božo Prelević oživljava treći metak

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Jun.2010, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Božo Prelević oživljava treći metak

BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija podnela je krivičnu prijavu protiv advokata Boža Prelevića "zbog laži koje je u emisiji Utisak nedelje izneo" na račun te stranke u vezi ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića".

- U "Sablji" smo učinili sve da se istina sazna i tako snažno udarali na mafiju da čak ni Koštuničina i Legijina mafijaška vlast kasnije nije uspela da prikrije istinu i obori optužnicu, što je Prelević, kao teoretičar trećeg metka, neprestano pokušavao", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << naveo je LDP u saopštenju nazivajući Prelevića Legijinim dobošarom.

Prema navodima LDP, krivično gone Prelevića i zbog toga što žele Srbiju da izvedu iz 12. marta i insistiraju na utvrđivanju političke pozadine atentata. On je, kako je navedeno, opstruirao sudski postupak, rušio rezultate istrage i tako zastupao ranjenog Milana Verouvića da je sud njegovo svedočenje odbacio kao neverodostojno. Hapšenjem odbeglih članova zemunskog klana Sretka Kalinića i Miloša Simovića stekli su se uslovi da svedoče o ulozi političkih organizatora ili podržavalaca uklanjanja Zorana Đinđić, naveo je LDP.

Ko je srusio kucu u Silerovoj i sve tragove izbrisao? Zasto je ta kuca morala biti srusena , jedino je neko zeleo da unisti sve tragove , a taj neko ima debeo razlog da istina ne ugleda svetlo dana . Istina se nikada ne moze sakriti , doce istina na videlo pa makar proslo i pedeset godina od tog ubistva.

Bilo bi zanimljivo da se istine radi javno objavi listing poseta Šiptaru i Lukoviću kada su bili u CZ-u.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.