LDP: Amaterska kampanja DS

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Amaterska kampanja DS

Poslanička grupa Liberalno demokratske partije (LDP) je podržala trostruko manje vladinih predloga od Demokratske stranke (DS), pa optužbe koje dolaze sa te strane vidim samo kao amatersku medijsku kampanju pred izbore, u kojoj pojedinci neuspešno pokušavaju da spasu sebe i svoju propalu politiku, izjavio je danas poslanik LDP Kenan Hajdarević.

- Naše političko delovanje i naš odnos prema drugim strankama nikada nije bio uslovljen ličnim afinitetima i simpatijama, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onim poslom koji se u ovom društvu mora uraditi. Kada smo kao opozicija podržavali DS u reformskim zakonima ili kada danas, ponovo kao opozicija, podržimo briselski sporazum, to je dokaz istrajnosti u našoj politici - istakao je Hajdarević u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, DS nikako da shvati da politika nije front, nego delovanje u kome će svaki građanin Srbije videti svoj interes.

- Zato poručujem svima, koji funkcionišu u binarnom sistemu, da živimo u 21. veku, da su ljudi politički pismeni, da svako treba da se bavi svojom politikom i da jeftinim trikovima neće naškoditi LDP - naveo je Hajdarević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LDP: Amaterska kampanja DS

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Poslanička grupa Liberalno demokratske partije (LDP) je podržala trostruko manje vladinih predloga od Demokratske stranke (DS), pa optužbe koje dolaze sa te strane vidim samo kao amatersku medijsku kampanju pred izbore, u kojoj pojedinci neuspešno pokušavaju da spasu sebe i svoju propalu politiku,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.