Kurir tužio Stevanovića

Izvor: Glas javnosti, 17.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir tužio Stevanovića

BEOGRAD - Uredništvo Kurira podnelo je juče Okružnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv organizovane kriminalne grupe čelnika Kragujevca, s gradonačelnikom tog grada Veroljubom Stevanovićem na čelu! Na osnovu obimne dokumentacije kojom raspolaže ovaj list osnovano se sumnja da su Stevanović i njemu verni saradnici organizovanim delovanjem oštetili državni i budžet grada Kragujevca za više stotina miliona dinara!

Panika u opštini

Skupština grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kragujevca juče je razmotrila izveštaje o javnim nabavkama u periodu od 7. oktobra 2004. do 12. juna ove godine.

Sednica je zakazana na zahtev Gradskog veća, koje je usvojilo izveštaje gradske Uprave za finansije o tenderima u tom periodu i zaključilo da, od kada je na vlasti sadašnje rukovodstvo, u postupcima gradskih javnih nabavki nije bilo zloupotreba ni štete po budžet grada. Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je na sednici Gradskog veća rekao da je „medijska afera“ o navodnim malverzacijama prilikom javnih nabavki uznemirila građane i stvorila lažnu sliku pravne nesigurnosti kod investitora.

Pa ne dirajtega on je zuti,a oni su na vlasti! A mi smo za njih glasali.

SAMO STO NIJE ZUT. ALI POZUTECE

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.