Izvor: Danas, 18.Feb.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ksenija Milenković juče preuzela dužnost

Beograd - Ksenija Milenković preuzela je juče obaveze vršioca dužnosti direktora Kancelarije za evropske integracije. Ona će na tom mestu ostati narednih šest meseci dok se ne raspiše javni konkurs za tu funkciju.

Kako nam je rečeno u Kancelariji, Milenkovićeva se tokom prvog radnog dana upoznala sa svim aktuelnim aktivnostima na kojima Kancelarija radi.

Milenkovićevu je 3. februara na tu poziciju imenovala Vlada. Do imenovanja, bila je zamenica šefa misije >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Srbije pri EU od 2011. Od 2007. do 2011. obavljala je posao savetnika za spoljnu politiku i evropske integracije u kabinetu potpredsednika Vlade Božidara Đelića. Prethodno je bila poslanica G17 plus od 2004. do 2006, kada postaje generalna sekretarka Evropskog pokreta.

Mesto direktora vladine Kancelarije bilo je upražnjeno još od avgusta 2013, kada je Milan Pajević, kao kadar Ujedinjenih regiona Srbije, podneo ostavku na tu funkciju jer je URS eliminisan iz Vlade.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.