Izvor: B92, 01.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupanj: Izbori za predsednika SO

Krupanj -- U Krupnju se danas održavaju vanredni izbori za predsednika te opštine, na kojima pravo glasa ima 15.517 građana.

Građani će se opredeljivati između pet kandidata - Saše Bogdanovića iz Srpske radikalne stranke, Predraga Dimitrića kandidata Grupe građana - Pokret za Rađevinu, Božidara Isailovića iz Socijalističke partije Srbije, Lazara Rankovića iz Demokratske stranke i Budimira Stefanovića iz koalicije Demokratska stranka Srbije-Nova Srbija-G17 plus. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Za predsednika će biti izabran onaj kandidat koji dobije 50 odsto plus jedan glas od broja izašlih na birališta.

U slučaju da nijedan kandidat ne dobije potrebnu većinu, drugi krug glasanja biće održan 15. aprila, sa dva najbolje plasirana kandidata.

Vanredni izbori u Krupnju za predsednika opštine raspisani su pošto je 21. januara na opštinskom referendumu opozvan dotadašnji predsednik Zoran Grujičić iz DS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.