Krivokapić neće u posetu Srbiji

Izvor: Blic, 11.Maj.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić neće u posetu Srbiji

Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić ocenio je danas da Srbija "nije u stanju da organizuje dobar državni susret" i najavio da će do kraja godine pozvati predsednicu srpske skupštine Slavicu Đukić-Dejanović da poseti Crnu Goru.

"Što se mene tiče moja poseta Srbiji je završena 18. i 19. maja i pozvaću koleginicu da dodje u Crnu Goru jer računam da Srbija nije u stanju da organizuje dobar susret. Mi ćemo biti dobri domaćini jer u Crnoj Gori, za razliku od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije, postoji potpuna pouzdanost da razne interne političke igre neće uticati na tako ozbiljne državne stvari", kazao je Krivokapić Radiju Crne Gore.

Krivokapić je trebalo da poseti Srbiju 18. i 19. maja, ali je ta poseta odložena na zahtev Slavice Đukić-Dejanović "iz tehničkih razloga".

Predsednica Skupštine Srbije je ranije saopštila da očekuje od crnogorskog kolege da predloži novi termin posete.

"Videću kada budem imao vremena do kraja godine da upriličimo tu posetu koleginice Crnoj Gori", odgovor je Krivokapića na predlog predsednice Skupštine Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.