Kovinski Zmajevci u globalnoj kampanji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2021, 17:05

Kovinski "Zmajevci" u globalnoj kampanji

Učenici kovinske "Zmajeve" osnovne škole i ove godine učestvuju u globalnoj kampanji Outdoor Classroom Day, Danu vanučioničkog prostora.

“Na taj dan, četvrtog dana novembra, hiljade škola širom sveta održava časove na otvorenom i daje tome prioritet.

Ove godine u kampanji učestvovuje preko jedanaest miliona dece iz 118.464 škole u preko 100 zemalja. Učenje na otvorenom uključuje decu u aktivno učenje i vodi ka većoj povezanosti sa realnim životnim okruženjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prirodom, razvija kritične životne veštine kao što su otpornost, timski rad i kreativnost, ali je ključno i za uživanje dece u detinjstvu.

"Blagodareći povoljnom položaju škole, njenom parku i okruženju, đaci su, uz poštovanje svih propisanih mera zaštite, mada po vetrovitom vremenu, uradili vežbu snimanja i podešavanje parametara video-zapisa i pripremu za kasniju obradu“, kaže njihov nastanik informatike i računarstva Dejan Kreculj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.