Izvor: B92, 09.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačić: Neću biti na čelu Biroa

Beograd -- Programski savetnik za medije u Misiji OEBS u Srbiji i Crnoj Gori Jovan Kovačić demantovao je informacije da će biti novi šef Biroa Vlade Srbije za komunikacije. Kovačić, bivši novinar Tanjuga i dopisništva britanske agencije Rojters u Beogradu, izjavio je da "je počastvovan što se među toliko izvrsnih novinara u Beogradu i Srbiji neko setio baš njega, za jedno tako odgovorno mesto". "Svakako da bih želeo da dam svoj skroman doprinos reformama u Srbiji, daljem radu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade i sprovođenju politike demokratizacije društva i razvoja", dodao je on.

Misija OEBS u SCG suspendovala je Kovačića sa dužnosti u odeljenju za medije pošto je saznala da se on spominje kao moguć kandidat za šefa Biroa.

Dosadašnji šef Biroa Vladimir Popović u petak je podneo ostavku na tu funkciju, ali će na njoj ostati do 15. jula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.