Izvor: B92, 18.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica razgovarao sa Kojenom

Beograd -- Predsednik Vlade Vojislav Koštunica razgovarao sa koordinatorima pregovaračkog tima Leonom Kojenom i Slobodanom Samardžićem.

Na sastanku je potvrđeno da će koordinatori pregovaračkog tima Kojen i Samardžić raditi na pripremi dolaska misije Saveta bezbednosti UN u Srbiju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Koštunica je rekao da je veoma važno da koordinatori pregovaračkog tima Kojen i Samardžić nastave da obavljaju svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslove u pregovaračkom timu, posebno imajući u vidu da pregovarački proces sa dolaskom misije Saveta bezbednosti UN ulazi u izuzetno značajnu fazu.

Predsednik Vlade Srbije je ocenio da su Kojen i Samardžić veoma dobro radili svoj posao i da su dali značajan dopinos u određivanju državne politike za očuvanje Kosova i Metohije unutar Srbije.

Kojen je juče podneo ostavku na mesto savetnika predsednika Srbije i najavio da će podneti ostavku na mesto koordinatora pregovaračkog tima, a u kabinetu predsednika Srbije Borisa Tadića je rečeno da će Tadić umesto Kojena predložiti člana tima Dušana Batakovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.