Izvor: B92, 23.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Nastojaćemo da radimo

Beograd -- Premijer Srbije Vojislav Koštunica kaže da će pred SB podatke o saradnji s Hagom izneti i predstavnik Srbije.

Na sednici na kojoj će izveštaj podneti glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte učestvovaće i ministar u Vladi Srbije Zoran Lončar. Kao primere saradnje, Koštunica je naveo predaju Ljubiše Beare, oslobađanje većeg broja osoba obaveze čuvanja državne i vojne tajne i predaju tražene dokumentacije.

"Naravno, bili bismo zadovoljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je na tom planu postignuto više, ali se radi. Postoje neke stvari koje se ne mogu odmah postići. Ono što je evidentno jeste stav Vlade da je saradnja s Tribunalom potrebna. Kada je reč o ostvarivanju te saradnje, ima toga čime možemo biti zadovoljni, ima onoga što još nije postignuto, ali nastojaćemo da na tome radimo", rekao je Koštunica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.