Izvor: B92, 26.Nov.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Moj program je poznat

Kragujevac -- Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica počeo je predizbornu kampanju gostovanjem u ponedeljak uveče na kragujevačkoj Televiziji IN, s koje je uputio poziv građanima da u što većem broju izađu na izbore, izveštava dopisnik Radija B92 iz Kragujevca Tamara Sretenović. "Očekujem da će izbori 8. decembra doprineti da se izborom predsednika obezbede stabilne institucije u zemlji. Svaki glas je važan da bi Srbija dobila predsednika koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << simbol državnog jedinstva i garant stabilnosti u državi", naglasio je Koštunica.

Komentarišući uslove koje je DS postavio za pružanje podrške predsedničkom kandidatu DSS-a, Koštunica je naglasio da je njegov program poznat i da se ništa nije menjalo od prethodnih izbora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.