Izvor: B92, 12.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostreš za vojvođansku policiju

Novi Sad -- Predsednik Skupštine Vojvodine kaže da bi osnivanje pokrajinske policije pomoglo u rešavanju problema međunacionalnih incidenata.

Bojan Kostreš navodi da je broj međunacionalnih incidenata u Vojvodini manji, ali da bi osnivanje pokrajinske policije efikasnije rešilo problem međunacionalnih incidenata. Osnivanje uprave policije za Vojvodinu i prenošenje nekih pravosudnih nadležnosti na Pokrajinu doprinelo bi stabilizovanju međuetničkih odnosa, kaže on. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pokrajinska policija bila bi jednako efikasna kao što je bila u vreme dok je postojala, krajem osamdesetih godina. Pokrajinska administracija je po prirodi stvari više zainteresovana za stabilizaciju prilika u Vojvodini", kaže Kostreš.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.