Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski bezbednjaci dobijaju heklere

PRIŠTINA - Pripadnici Bezbednosnih snaga Kosova narednih dana treba da dobiju oružje dugih cevi, kako je to predviđeno zakonom i predlogom međunarodnog posrednika za status Kosova Martija Ahtisarija.

Komandant BSK, general-potpukovnik Sulejman Seljimi, rekao je za prištinske medije da su završene sve procedure nabavke oružja i da očekuje da će oružje dugih cevi "G36" Hekler i Koh (jurišna puška tog nemačkog proizvođača) biti isporučeno BSK.

Oružje se nabavlja sredstvima iz budžeta Kosova, ali nije precizirano koliko je novca potrošeno.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Bezbednosne snage Kosova dobijaju lako naoružanje

Izvor: EMportal, 11.Feb.2010, 16:03

Pripadnici Bezbednosnih snaga Kosova narednih dana treba da dobiju oružje dugih cevi, kako je to predviđeno zakonom i predlogom međunarodnog posrednika za status Kosova Martija Ahtisarija.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.