Izvor: Glas javnosti, 26.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo - suverena država

VAŠINGTON - Portparol američkog Stejt departmenta Šon Mekormak izjavio je da revidirani plan EU o rekonfiguraciji međunarodnog prisustva na Kosovu „ne vraća sat u nazad“ i da je „Kosovo suverena država“.

Na redovnom brifingu za novinare Mekormak je rekao da SAD veoma tesno sarađuju sa EU oko raspoređivanja misije EU na Kosovu i prenosa nadležnosti sa misije UN.

Upitan da li deli zabrinutost kosovskih Albanaca da će „revidirani plan misije EU, koji je Brisel >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predložio u UN, ugroziti suverenitet Kosova“, Mekormak je odgovorio da „niko ne vraća sat unazad“ i da je „Kosovo suverena država“.

Mekormek a ja ti kazem da je Srbija suverena drzava.Kosmet je Srbija.

Pazi na svoju ameriku jer ako vam se odbije ame ostati ce vam samo rika magarcino jedna.

ruzo, ruzo, ruzan ti je komentar i malo vise kulture na komentarima,rict nekomu magarac mislim da je ispod svakog nivoa i elementarne kucne kulture ali ko zna mozda ti nedostaju osnove elementarne kucne i familjarne kulture

Anonimni magarce ja nisam rekla da je on magarac nego magarcina.

Moje ponasanje prema vama oboma je vise nego kulturno. Koliko kulture pokazujete toliko je dobijete nazad.Razumes?

Drugi puta pazljivije procitaj tekst.

ruzo popij jedan aspirin za glavu jer tek vam pocinje glavobolja steta sto ne postoje sedam patuljaka ko u bajci ali neka dodji da popijemo jutarnju Albansku kafu.

Ruzo bolka te utepala.Nemoj tako cerno ruzice.Hvala bogu sto nisu svi ko ti , jer svi bi zaversili u Hag kao Seselj ,Milosevic i slicni njima.Tebi ti je mesto u Hagu sve dok se ne smiris malo.

Šta ostade od velike Srbije.

Siptari nemamo mi glavobolje zbog vas niti Amera jer su vam oboma polomljeni vratovi a uskoro ce ta se i oprostiti od nas.

Zivela Srbija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.