Korpa solidarnosti u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Korpa solidarnosti" u Novom Sadu

U duhu praznika, u našem gradu organizovana je još jedna humanitarna akcija "Korpa solidarnosti". Tom akcijom će pomoć dobiti ugrožene porodice i lica u Novom Sadu.

Božićni i novogodišnji praznici su i vreme kada dajemo i pomažemo. Akciju "Korpa solidarnosti" organizovao je Rotarakt klub Novi Sad u saradnji sa Centrom za socijalni rad i supermarketom Gomex.

Ovo je šesta humanitarna akcija koju organizuje Rotarakt klub Novi Sad, a kako kažu, odziv građana pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da smo solidarno društvo koje je spremno da pomogne.

Rotarakt klub najavljuje slične akcije u narednom periodu i poziva građane da pokažu svoju humanost jer – naše malo nekome znači puno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.