Izvor: B92, 19.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konsultacije o novom ustavu

Beograd -- Predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković održao je konsultacije sa stručnjacima vladajuće koalicije i DS-a o novom ustavu.

Zoran Lončar i Dragor Hiber (DS) nisu želeli da govore o detaljima konsultacija. Oni su posle sastanka s Markovićem kratko rekli da su počeli rad na usaglašavanju ustavnih odredbi i uputili novinare da o detaljima razgovaraju sa presednikom Skupštine Srbije.

Eksperti koje su delegirali vladajuća koalicija i DS radiće na usaglašavanju ustavnih odredbi svih predloga za novi ustav.

Predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković ocenio je da će konsultacije biti završene za nedelju dana, kada će i javnost biti obaveštena o rezultatima rada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.